Prilog proučavanju savremenog ud`žbenika stranog jezika struke: lingvodidaktički kriterijumi za izbor tekstova (Philologia, 2021)
.
Keywords: teorija udžbenika; tekstovi; funkcije teksta; izbor tekstova; kriterijumi